Frank Dijkstra

 

Ik was zeer verrast, dat ik toevallig op deze website terecht kwam. Heel goed gedaan! Ik heb maar één jaar op de Maliebaanschool gezeten en wel in 1963/1964 in de derde klas bij meester Kramer.
Ik herinner me nog drie namen: Job Boswinkel, Karin de Vos en Roy. Met Job raakte ik later weer bevriend, toen we bij elkaar in de klas kwamen op het Christelijk Lyceum in Zeist. Met Karin had ik als jongetje van acht een heuse relatie.

Ik zat één jaar op de Maliebaanschool, omdat we slechts één jaar in Utrecht woonden. We waren afkomstig uit India, waar mijn vader voor de ABN gewerkt had. We waren in afwachting van een woning, die gebouwd werd in Bunnik. Daar ben ik ook verder gegaan in de vierde klas. Later heb ik Nederlands gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ik ben leraar Nederlands geweest, Daarna heb ik allerlei andere dingen gedaan. Ik heb nu een bureau dat bedrijven en organisaties helpt om effectiever met medewerkers en klanten om te gaan: www.dijkstra-consult.nl.

Mijn literaire belangstelling heb ik in de hobbysfeer voortgezet. Ik heb onder andere een stichting opgericht: www.christelijkliterairoverleg.nl

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar getrouwd met Nynke Algra. Ik heb drie kinderen van 1982, 1984 en 1987. Ze zijn alledrie al het huis uit. Twee hebben een academische studie afgerond en zijn al aan het werk. De jongste zit op het conservatorium in Amsterdam.

 

                                                       Wil je m'n e-mailadres, meld je dan bij de webmaster.