Welkom op de website voor oud-leerlingen van de Maliebaanschool te Utrecht in de jaren 60.  


Deze site is ontstaan naar aanleiding van het elkaar vinden op Schoolbank.nl en is in eerste instantie bedoeld voor alle leerlingen, die tijdens de jaren 60 op deze school hebben gezeten. Ook leerlingen en leerkrachten van voor of na deze perioden zijn natuurlijk van harte welkom. We leggen de grenzen niet zo scherp.
Het doel  van deze site, is het vinden  van onze klas- en schoolgenoten uit de periode jaren 60. Daarbij spelen klassenfoto's een belangrijke rol. Ook de website  Schoolbank.nl geeft ons een goed uitgangspunt voor contacten. Registreer jezelf op Schoolbank.nl en geef de periode aan wanneer je op de Maliebaanschool hebt gezeten.  

                                                                                       
De start ligt bij het terughalen van de namen op de klassenfoto's. Daarna kan de zoektocht beginnen. Waar wonen zij en hoe kunnen we ze bereiken? Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het gebruik van e-mail. Bovenstaande gebeurt allemaal op vrijwillige basis. Als iemand, na het leggen van een contact, hier geen belangstelling voor heeft of geen betrokkenheid heeft bij het verleden van de Maliebaanschool, dan respecteren we dat!  Registratie op onze website is niet nodig. Stuur gewoon een mailtje naar de webmaster en je wordt aangemerkt als "gevonden". Dit wordt dan op je klassenfoto ('s) vermeld.

"Maliebaanschool jaren '60" is per september 2011 nu ook als groep beschikbaar op Facebook. Maak een eigen account aan op Facebook (als je deze nog niet hebt) en daarna zoeken/aanmelden bij onze groep. Communiceer met elkaar, deel ervaringen, foto's etc. De groep wordt beheerd door Els Hilhorst-Kalkman.
                                                                                               
Op deze site vind je iets over de Geschiedenis van onze school. In de rubriek Herinneringen vind je verhalen/herinneringen van oud-scholieren of van oud-leerkrachten. Op de pagina Foto's school vind je een aantal foto's, welke betrekking hebben op school-gebeurtenissen. Het belangrijkste is echter de pagina met de Klassenfoto's. Hier staan al 70 klassenfoto's uit de jaren 50, 60 en 70 met de gevonden namen en/of de klasgenoten. Zie je iemand, die je herkent of waarvan je weet waar hij/zij verblijft, neem dan contact op met de webmaster. Op de pagina Foto's omgeving kun je kijken hoe de omgeving in die periode eruit zag. Waar liep en speelde je? Hoe zag je ouderlijk huis eruit?
                                                                                                                                                                                             
Op de pagina Leerkrachten vind je enkele foto's en namen van leerkrachten/kwekelingen, die in de jaren 60 werkzaam waren op de Maliebaanschool. Leuk, dat we na een paar jaar, toch een aantal oud-leerkrachten hebben kunnen terugvinden. Vooral na de zomer (en helaas na onze renie) van 2006 ging het snel. Naast Rob van 't Woudt, weten we nu ook waar dhr. A. Kramer en dhr. J. de Haas wonen. We hopen, dat ook zij (voor zover mogelijk) veel plezier vinden aan onze website. En wil je contact met n van leggen, vraag het aan de webmaster.

Het is niet mogelijk om klassenfoto's en andere foto's rechtstreeks naar onze website te uploaden. Dit moet altijd via het emailadres van de webmaster.

                                                                

                                              Namens Els, Irene en Henk veel plezier met deze site!   
Home